понедељак, 1. децембар 2014.

SRBIJA 203O-ESET I NEKE

SRBIJA 203O-ESET I NEKE....
Automat: "Dobro došli u Srbiju! Molimo Vas izujte cipele, operite noge, ruke, pare i napravite prvi korak preko praga Evrope. Hvala Vam što ne ulazite i gologuzi."
Automat: "Dobro došli na Biro za zapošljavanje! Molimo Vas obavestite nas kad nađete posao, jer mi smo ovde samo da bi Vama imao ko da palamudi kako naći posao, prešaltovati se na drugu struku, tražiti Vam znanje engleskog, nemačkog, herbejskog i nikad Vas ne obavestiti o mogućem slobodnom radnom mestu. Hvala što ne ulazite nezaposleni!"
Automat: "Dobro došli u Vladu Srbije. Pre ulaska proverite da li ste normalni. U suprotnom, ulaz zabranjen! Dozvoljeno samo stručno osposobljenima: grobarima, vodoinstalaterima, keramičarima, misicama, starletama i svima koji umeju da zadrže hladnoću dok svima gori pod nogama. Hvala Vam što poštujete prvenstvo prolaza. Pošteni STOP!"
Automat:"Dobro došli na grupnu terapiju! Ako ste poštovali prethodna tri automata onda je Vaš krajnji cilj kretanja- ovde! Molim te, Bože, napravi mesta, imamo prijem iz Srbije" - u potpisu Sveti Petar

Нема коментара:

Постави коментар