уторак, 17. март 2015.

PARADAJZ NA VODI

Paradajz na vodi
Dragi sugrađani,a i šire, od danas imate jedinstvenu priliku da već sad za sebe rezervišete paradajz po pristupačnim cenama. Izuzetna domaća sorta,volovsko srce i neradinski jabučar, ulaganje strano ( novac izdvajan sa strane kako bi se stekli uslovi za obradu zemlje i kupovinu semena ), kapitalna investicija,a mačak u džaku ide gratis za sve one zainteresovane koji u prvim danima ispune naš upitnik o potražnji.
I ne! Nemojte sumnjati! Svu odgovornost prihvatam na sebe! Evo, ja sam kriva! Ali ovog mog ne dam! ( kamerman, primakni tu kameru bliže, zumiraj mi pogled i podrhtavanje donje usne, donja je važna; uhvati i krajičak jezika u preliminarnom trenutku, molim te i jezik je važan )
Dakle, evo, pogledajte, pritke su tu! Hoćete ovaj do belog luka, možda ovaj do boranije, paštrnaka ili graška, izbor je samo vaš! Hoćete ovaj kraj prve pritke? Ovaj kraj sedme, pete?! Izaberite, javite se, ne čekajte!
Ostaje samo da potpišem ugovor sa proizvođačem i biznis može da počne. Proizvođač je obećao da će ovogodišnji prinos biti neverovatno velik ( ma šta mu to značilo, ovo velik mi uliva nadu). To su moji prijatelji, znate. Oni to čine za naš narod zbog mene,a ja.. Ja se žrtvujem zbog vas,a niko ni hvala ti, Pavice, da mi kaže! Sramota me je koliko su nam dobri prinosi, evo, sami pogledajte, ja ne mogu, plače mi se......
Cena paradajza biće pristupačna svakom, ali tek pošto vam uzmem pare, znaću i koliko tačno.
U planu je izgradnja strašila, ulaganje u njegovo obrazovanje i razvoj ličnosti te vam ne mogu unapred reći hoće li to biti strašilo ministar ili intelektualac, ali da će da plaši vrane, e, to hoće! Mora! To je njegova patriotska baštenska dužnost i obaveza!
Svi zainteresovani svoje zahteve mogu proslediti Ministarstvu za prodaju muda za bubrege,a oni najuporniji neka se direktno obrate resornom ministru za Prodaju magle sugrađanima. Pitanja sugrađana primamo mejlom, a uplate u što kraćem roku možete izvršiti putem SMS-a.

Нема коментара:

Постави коментар