петак, 22. април 2016.

PROJEKAT " BAZA CRNA OVCA"

Hajde da mi pomognete da im pomognemo емотикон smile Projkat koji ima za plan da afirmiše stvaraoce i umetnike svih oblasti, prevashodno književnosti. Među njim su i moji divni prijatelji, Željko i Marko. . Gospođa Tijana, urednik i novinar, među prvima je intervjuom stala uz mene na početku i ne, ja im se ne odužujem već svesrdno poštujem sav njihov rad, trud i božanstvenu energiju koja struji ovim "crnoovcastim" svetom. Nije li podrška najlepša stvar koju možemo jedni drugima da pružimo?
" Baza Crna ovca" mora da zaživi i zato vas najljubaznije molim da "uđete" u link, pročitate o čemu se zapravo radi i pomognete projekat glasom podrške. емотикон smile Ako nekome ne predstavlja baš problem slobodno neka podeli link sa informacijama dalje.
Iz linka:
" Osnažiti mlade pisce, pesnike i blogere, povezati ih i širiti čitalačku kulturu. Kroz ovaj način povezivanja susretaće se različiti umetnici koji će unapređivati jedni druge i imati mogućnost za međusobnu saradnju. Kreirati prostor za razmenu ideja, znanja i iskustava. Skrenuti pažnju široj zajednici na ljude koji pišu kvalitetne tekstove i poeziju, a još uvek nisu uspeli da izgrade svoje ime. Osvešćivanje javnosti i skretanje pažnje na verbalno nasilje i cyberbullyng. Stvoriti samoodrživ kreativni inkubator u kom bismo pomogli neafirmisanim i mladim piscima, pesnicima, blogerima i umetnicima da prikažu svoje radove, da se suoče sa publikom i da komuniciraju sa njom. Radili bismo na boljem statusu mladih i neafirmisanih i podstakli bismo ih na aktivniju ulogu u sredinama i na ličnom unapređivanju."http://www.superste.net/project/baza-crna-ovca/

Нема коментара:

Постави коментар